POWER TEKSTEN

De Bijbel bevat een schat aan wijsheden, bemoedigingen en beloftes van God aan jou en mij. Tegenover iedere angst, ieder verdriet, iedere ziekte en iedere “Help, ik weet het niet meer!” die we kunnen ervaren, staat een overvloed aan Goddelijke waarheden. Deze zijn het antigif voor welke uitdagende situatie ook.

Ervaar jij een lastige situatie? Geef dan tegengas door hardop (!) uit te spreken wat God zegt over jou en wat Hij belooft voor jouw leven. Spreken is hierbij belangrijk, omdat geloven komt door het horen. Het uitspreken van Gods krachtige beloftes en liefdevolle woorden maakt dat je anders gaat geloven (en dus ook voelen) over jezelf, je omstandigheden en je toekomst. Met recht POWER TEKSTEN dus!

Spierballen power teksten

Als jij ontdekt en gaat geloven dat God aan jouw kant staat en het BESTE met je voor heeft, dán kan je lastige situaties los laten en God laten doen wat Hij het allerbeste kan: God zijn. Bij God is NIETS onmogelijk, geen omstandigheid is te heftig, geen obstakel te groot. God is een god van wonderen.

Hieronder staan een aantal teksten die mij heel raken en bemoedigen, maar ga vooral zelf op zoek naar teksten die jou raken. Schrijf ze in een schrift, highlight ze in je bijbel(app) of leer ze uit je hoofd. Altijd goed om woorden van wijsheid paraat te hebben!

Psalm 23:4-5
Even though I walk through the [sunless] valley of the shadow of death, I fear no evil, for You are with me; Your rod [to protect] and Your staff [to guide] they comfort and console me.

Matteus 6:26-31
Kijk eens naar de vogels in de lucht: ze zaaien niet en oogsten niet en vullen geen voorraadschuren, het is jullie hemelse Vader die ze voedt. Zijn jullie niet meer waard dan zij? Wie van jullie kan door zich zorgen te maken ook maar één el aan zijn levensduur toevoegen?

Matteus 11:28-30 “Are you tired? Worn out? Burned out on religion? Come to me. Get away with me and I’ll recover your life. I’ll show you how to take a real rest. Walk with me and work with me, watch how I do it. Learn the unforced rhythms of Grace. I won’t lay anything heavy or ill-fitting on you. Keep company with Me and you’ll learn to live freely and lightly.” (Message vertaling)

Jesaja 43:4
Jij bent zo kostbaar in mijn ogen, zo waardevol, en ik houd zo veel van je dat ik de mensheid geef in ruil voor jou, ja alle volken om jou te behouden.

Jesaja 40:31
Maar wie hoopt op de HEER krijgt nieuwe kracht: hij slaat zijn vleugels uit als een adelaar, hij loopt, maar wordt niet moe, hij rent, maar raakt niet uitgeput.

Filippenzen 4:6-7 Maak je nergens zorgen over, maar vertel in gebed aan God wat je nodig hebt. Bid tot God, wat er ook gebeurt. Dank Hem ook voor alles. Dan zal de vrede van God, die wij met geen mogelijkheid kunnen begrijpen, jullie hart en jullie gedachten beschermen in Jezus Christus.
Support
Gods Woord houdt jou altijd overeind!