Blog

Mijn blogs ontstaan op een bijzondere manier. Het is niet dat ik plan: vandaag ga ik schrijven en dit vind ik een geschikt onderwerp. Inspiratie ontstaat… gewoon. Soms is het er ineens en ‘moet’ ik direct gaan schrijven en soms bubbelt het al een tijdje. Soms staat een blog binnen een half uur op ‘papier’ en soms parkeer ik de opzet een paar weken.

Blog-schrijven

Mijn Bron en Inspiratie

Wat ik schrijf komt van de Heer en is net zo goed voor mijzelf als voor jou. Ik kan me keer op keer verbazen over het eindresultaat. Ik ken de Heer pas een paar jaar, ik ben zeker (nog) geen Bijbeltijger, ik heb geen psychologie gestudeerd… Het enige wat ik zelf bijdraag aan dit hele verhaal is dat ik met God mee beweeg. Ik gekozen heb om ‘Ja!’ te zeggen tegen Jezus. Ik heb gekozen om Hem carte blanche te geven om door mij heen andere mensen te helpen en bemoedigen. Hij komt in actie en ik volg. Hij reikt me ideeën aan en ik mag mijn talenten en tijd inzetten om Zijn hart naar jou toe te verwoorden. Alle wijsheid komt van Hem! God is Liefde en Waarheid.

Luistertip:   “Here’s my heart Lord. Speak what is true

Mijn gebed en verlangen voor jou

Ik bid dat de blogs die je leest jou persoonlijk op maat zullen bedienen; dat ze je zullen inspireren, hoop geven en je laten voelen hoe bijzonder (en) geliefd je bent, no matter what. Als je God nog niet kent als Papa bid ik dat je met verlangen naar Hem op zoek gaat. Hij is namelijk STA-PEL-GEK op je en altijd in de buurt! Hij is maximaal één ‘Ja!’ bij je vandaan. Hij kijk vol liefde naar je (uit).

Mijn verlangen is dat je Gods oneindige liefde gaat voelen tot in het puntje van je tenen en dat je met een frisse blik nóg verder gaat kijken, zoeken en verlangen dan je tot nu toe hebt gedaan. Gods liefde voor jou was én is niet te stoppen, Hij ging voor jou tot het uiterste en dus zijn Zijn plannen voor jouw leven GROOTS. Mijn verlangen is dat je je verwachtingen oprekt, alle ‘kan niet’ de prullenbak in kiepert en Jezus alle ruimte geeft om in jouw leven waanzinnige dingen te doen; vooral die van het in jouw ogen waarschijnlijk ‘onmogelijke soort’. Leven met Jezus is verbijsterend, verrassend en volledig ‘out of the box’. Halleluja!

Om naar het blogmenu te gaan, klik je op één van de onderstaande blogs:

SPREAD THE GOOD NEWS

Lees jij een blog waarvan je voelt dat het ook iemand anders kan helpen of inspireren? Voel je vrij om hem te delen op Social Media, om hem door te sturen of anderen te wijzen op deze website.

De Heer roept mij om te schrijven, om te spreken en Hij zal jou en anderen aanmoedigen om te helpen het goede nieuws verder te verspreiden.

deel het goede nieuws over Jezus