NIEUWS

december 2020

MERRY CHRISTMAS!

Vorig jaar schreef ik deze blog over de ware betekenis van Kerstmis. Een aanrader om deze (nog) eens te lezen!

Hoe gaaf om in deze zeer hectische, en voor velen benauwende en hopeloze tijd de geboorte van Jezus te kunnen vieren. Ruim 2000 jaar geleden werd God zelf in een klein en kwetsbaar mensenlichaam geboren. Later zou blijken dat Hij dé Belofte was en is dat mét Hem ALLES anders wordt.

Ik wens jou en je familie heerlijke Kerstdagen toe, vol vrede, liefde, licht en hoop voor de toekomst. Wat er ook gebeurt, hoe het leven ook lijkt te gaan, weet dat Jezus altijd het antwoord is!

augustus 2020

BOEK UPDATE

Omdat het al even stil is op het gebied van bloggen, hier even een teken van leven. Alle tijd die ik heb om te schrijven, gaat op dit moment naar het boek toe wat ik aan het schrijven ben; mijn eerste boek. Yeah, wat een avontuur!

Ik vind het heerlijk om te schrijven en geniet enorm van het proces. Het is letterlijk en geestelijk een wandeling met Jezus, al ondervind ik ook regelmatig geestelijke tegenstand en lijk ik vast te lopen. Gelukkig is het niet mijn idee, dit boek, maar echt een roeping van Jezus zelf. En dus is Hij ook telkens weer Degene die me terug op de rails tilt.

Het is dus al met al een enorm leerzaam, maar zeker ook ontroerend proces. Ik verbaas me regelmatig over hetgeen er op papier verschijnt en weet dan ook weer zeker: dit komt niet van mij! Het toffe is dat de inhoud daarom net zo goed voor mij is als voor jou. Het enige verschil is dat ik alvast een sneakpeak krijg en jij nog even geduld moet hebben.

Interview

juli 2020

INTERVIEW

In juni 2020 heb ik een interview gegeven aan Odette Blok van www.goudzout.nl; mijn eerste interview wel te verstaan. Het voelde als een hele eer en voor haar geloof ik ook, haha. Het was in ieder geval een bijzondere ervaring. Ik ben gewend te schrijven vanuit inspiratie die Gods Geest mij geeft, maar nu kreeg ik natuurlijk kant en klare vragen gepresenteerd. Dat was wel even schakelen, maar ook een hele leuke ervaring.

Het is een prachtig interview geworden. Het is mijn persoonlijke verhaal over hoe ik Jezus ontmoet heb, wat Hij voor mij betekent en gedaan heeft en het hoe en waarom van mijn aanstaande boek. Ik zou zeggen: “Check it out!”