NIEUWS

juli 2022

NU OOK OP YOUTUBE

Ik geloof dat het plan al zeker 3 maanden op de plank lag om een video op te gaan nemen. En telkens waren er weer redenen om het uit te stellen. Maar nu heb ik gewoon maar eens gedaan wat ik van plan was en ik kan wel zeggen dat het een avontuur op zich was.

Het maken van de video, een thumbnail (tot gisteren wist ik niet wat het was) en uiteindelijk de video van mijn mobiel overzetten naar YouTube. Misschien denk jij nu ‘eitje’, maar als je het nog nooit gedaan hebt, is het echt even flink puzzelen. Maar al doende leert men en het resultaat mag er wel zijn, al zeg ik het zelf. Ik hoop dat de video ook jou tot zegen gaat zijn.

Mag ik je tenslotte vragen om mij te helpen om mijn YouTube kanaal ‘Mijn leven met Jezus’ onder de aandacht te brengen van de mensen in jouw kring? Wat je bijvoorbeeld kan doen, is het liken en delen van de video op jouw Social Media kanalen. En ben je erdoor gezegend, laat dan vooral ook een reactie achter.

april 2022

EVANGELISATIE

Ik heb altijd al een warm hart voor (straat)evangelisatie gehad, maar man man, dat wordt nu wel heel sterk aangewakkerd de laatste tijd. Ik ben sinds een maand of twee al een aantal keren de straat op geweest om mooie mensen te ontmoeten en dat heeft naast keiharde afwijzing (laten we eerlijk zijn) ook hele bijzondere verhalen opgeleverd. Een aantal van deze getuigenissen heb ik al gedeeld via Facebook en ik weet zeker dat er nog veeeelen gaan volgen. Deze Social Media posts plaats ik ook door naar deze website. Je vindt ze onderaan de homepage onder het kopje ‘Social Media’. Neem daar dus regelmatig eens een kijkje of volg mijn Facebook-pagina ‘Mijn leven met Jezus’.

Begin deze week heb ik eindelijk gehoor gegeven aan een idee wat al langer in mijn hart rond zong. Ik heb namelijk eigen visitekaartjes laten drukken. Is hij niet mooi geworden?! Nu heb ik nóg minder excuses om mijn mond te houden en kan ik de mensen waarmee ik in gesprek raak over Jezus, ook echt iets concreets meegeven waardoor ze later thuis in alle rust heel gericht verder op zoek kunnen naar het ‘wie, waarom en hoe dan’ van Jezus.

oktober 2021

EYE OPENERS

Ik ben er weer hoor! Terug van weg geweest! Na een voor mijn gevoel veel te lange periode van rust, borrelt het weer en gaat schrijven me weer goed af.

Ik heb in het fysieke zo’n half jaar terug een belangrijke switch gemaakt, die geestelijk gezien een veel grotere impact heeft gehad, dan ik aan had zien komen. Niet alleen was het schakelen in mijn hoofd en hart, maar de duivel zat er ook bovenop om dit proces flink tegen te werken. Die beproeving was alles behalve prettig, maar de Heer was trouw en in control. Hij heeft me geduldig gereset en terug op het juiste spoor gezet. ‘Mijn leven met Jezus’ is er weer hoor en hoe! Woohoooo! Terug van weg geweest en ready to roll.

Heb je ook al gezien dat ik het één en ander veranderd aan mijn website? Om meer focus aan te brengen, heb ik wat randzaken verwijderd en onder anderen de rubriek ‘Eye openers‘ toegevoegd’. Check it out!

mei 2021

DOORBRAAK

Ik liep al een tijdje vast in het schrijven van mijn boek en eigenlijk ook in mijn relatie met God. Dit heeft bij mij persoonlijk voor heel wat hersenbrekens gezorgd. God riep me om te schrijven, dus waarom liet Hij me nu ‘ineens in de steek’?

Dat ieder nadeel zijn voordeel heeft, bleek wel de afgelopen maanden. Doordat live kerkdiensten bijwonen al maanden sterk ontraden werd, werd het meer en meer mijn persoonlijke verantwoordelijkheid om mijn geloof levend en fris te houden. Ja, natuurlijk, dat was het altijd al – noem me maar een langzame leerling – maar niet meer iedere zondag datzelfde stoeltje bezet houden, heeft mijn blik (na een winterslaap van een paar maanden) wel sterk verruimd. Zo sterk zelfs dat ik afscheid genomen heb van mijn kerk (niet dé kerk). Met pijn in het hart vanwege mijn relatie met de mensen, maar ook vol overtuiging, omdat ik ervoor kies om achter Jezus aan te gaan in plaats van achter mensen. Ik ben dan ook heel benieuwd waar God mij nu gaan planten…

Eén van de mensen die een enorme inspirator is geweest voor mijn geestelijke groei het afgelopen jaar is Tom de Wal van Frontrunners. Heel veel van zijn onderwijs is te vinden op YouTube. En word je daar ook enthousiast van, dan kan je via deze website zijn gratis boeken bestellen of je aanmelden voor de online Frontrunners Bijbelschool. Gaaf!!!

december 2020

MERRY CHRISTMAS!

Vorig jaar schreef ik deze blog over de ware betekenis van Kerstmis. Een aanrader om deze (nog) eens te lezen!

Hoe gaaf om in deze zeer hectische, en voor velen benauwende en hopeloze tijd de geboorte van Jezus te kunnen vieren. Ruim 2000 jaar geleden werd God zelf in een klein en kwetsbaar mensenlichaam geboren. Later zou blijken dat Hij dé Belofte was en is dat mét Hem ALLES anders wordt.

Ik wens jou en je familie heerlijke Kerstdagen toe, vol vrede, liefde, licht en hoop voor de toekomst. Wat er ook gebeurt, hoe het leven ook lijkt te gaan, weet dat Jezus altijd het antwoord is!

augustus 2020

BOEK UPDATE

Omdat het al even stil is op het gebied van bloggen, hier even een teken van leven. Alle tijd die ik heb om te schrijven, gaat op dit moment naar het boek toe wat ik aan het schrijven ben; mijn eerste boek. Yeah, wat een avontuur!

Ik vind het heerlijk om te schrijven en geniet enorm van het proces. Het is letterlijk en geestelijk een wandeling met Jezus, al ondervind ik ook regelmatig geestelijke tegenstand en lijk ik vast te lopen. Gelukkig is het niet mijn idee, dit boek, maar echt een roeping van Jezus zelf. En dus is Hij ook telkens weer Degene die me terug op de rails tilt.

Het is dus al met al een enorm leerzaam, maar zeker ook ontroerend proces. Ik verbaas me regelmatig over hetgeen er op papier verschijnt en weet dan ook weer zeker: dit komt niet van mij! Het toffe is dat de inhoud daarom net zo goed voor mij is als voor jou. Het enige verschil is dat ik alvast een sneakpeak krijg en jij nog even geduld moet hebben.

Interview

juli 2020

INTERVIEW

In juni 2020 heb ik een interview gegeven aan Odette Blok van www.goudzout.nl; mijn eerste interview wel te verstaan. Het voelde als een hele eer en voor haar geloof ik ook, haha. Het was in ieder geval een bijzondere ervaring. Ik ben gewend te schrijven vanuit inspiratie die Gods Geest mij geeft, maar nu kreeg ik natuurlijk kant en klare vragen gepresenteerd. Dat was wel even schakelen, maar ook een hele leuke ervaring.

Het is een prachtig interview geworden. Het is mijn persoonlijke verhaal over hoe ik Jezus ontmoet heb, wat Hij voor mij betekent en gedaan heeft en het hoe en waarom van mijn aanstaande boek. Ik zou zeggen: “Check it out!”