WIE BEN IK?

het lam
Van harte welkom!

Mijn naam is Mariëlla. Ik ben getrouwd, forever 42 (serieus!), moeder van 3 hele leuke kinderen én een enthousiast Christen. Gaaf dat je een kijkje komt nemen op deze website en dat ik een stukje van mijn leven met Jezus met jou mag delen. Het is een eer!

In 2015 heb ik Jezus leren kennen en dat is hét keerpunt in mijn leven geweest. De nauwe verbondenheid met een Liefde, groter dan ik ooit zal kunnen beseffen, is mind blowing. Ik ben gewoon nooit meer alleen! Jezus is mijn Redder, mijn Held, mijn grote Vriend en de absolute NUMMER 1 in mijn leven. Jezus is Liefde, Hij is heel persoonlijk en Hij leeft!!!

Nothing beats Jesus!

En wat als je ergens helemaal gek op bent? Dan wil je je enthousiasme met de hele wereld delen. Ik merkte echter al gauw: Jezus is nogal ‘een dingetje’ voor mensen die Zijn pure en liefdevolle hart nog niet kennen. Jezus komt gewoon heel dichtbij en mensen voelen dat. Ik merk om mij heen dan ook dat bij ongelovigen ‘Jezus’ een gespreksonderwerp is waar ‘we’ het liever niet over hebben. In het zo ruimdenkende Nederland… ik blijf het bijzonder vinden. Hoe dan ook, het maakt mij alleen maar gemotiveerder om mijn liefde voor Jezus (of beter: Zijn liefde voor mij) en mijn leven met Hem te delen. Met jou bijvoorbeeld! Dit leven mét Jezus is gewoon te bijzonder, te leuk en onmisbaar.

Op avontuur met Jezus

Als je Jezus nog niet kent, hoop ik dat Hij je door mijn woorden heen zal verleiden om naar Hem op zoek te gaan. God heeft jou immers gemaakt naar Zijn evenbeeld: bijzonder, mooi en uniek. Hij is dol op jou en Jullie horen bij elkaar. Je bent bedoeld om Zijn kind te zijn en Hij heeft zo’n gaaf plan voor jouw toekomst. Dat wil je echt niet missen!

Als je naar Hem op zoek gaat, dan zál je Hem vinden. Het feit dat je dit nu leest, is al zo’n fantastische eerste stap. Laat je niet ontmoedigen door de ‘Hollandse’ mening van anderen over God, maar ga zelf op avontuur met Jezus; stap voor stap, no pressure, wees nieuwsgierig, open je hart, laat je verrassen en geniet van alle ontdekkingen! Je gaat hier zeker geen spijt van krijgen.

Bijbel
Bloggen

Al wat ik schrijf, komt recht uit mijn hart. Of beter gezegd: uit Jezus die in mijn hart woont. Het gaat in mijn blogs zeker niet om mij, om mijn mening, maar om Jezus die door mij heen spreekt. Ik heb geen psychologische achtergrond, ik ken de Bijbel niet uit mijn hoofd en hoe meer ik over Jezus hoor, hoe meer ik me besef dat ik eigenlijk niets weet. Ik herken vaak naderhand mijn eigen teksten niet eens meer en kan ze lezen alsof ik ze zelf voor het eerst lees. Alle wijsheid komt dus zeker niet van mij. Alle eer aan wie eer toekomt: Jezus.

Het schrijven van mijn blogs is voor mij quality time met Jezus, focus op Hem, stil zijn, in gesprek, bidden, Hem beter leren kennen, Zijn stem leren verstaan én natuurlijk een beetje stoeien met de Nederlandse taal. Het is dus bonus dat jij ervan mee mag genieten. Hahaha!

God is een Papa

Misschien ken jij God al wel, maar niet als de liefhebbende Papa die Hij is. Wellicht is je geleerd dat God een straffende Vader en een meedogenloze, strenge, boze man is. Helaas zijn wij mensen niet altijd goede vertegenwoordigers van Gods liefde… Laat je door het gedrag van mensen dan ook niet verleiden om te berusten in het idee dat je voor God niet goed genoeg bent. Allemaal lariekoek! Mensen stellen nu eenmaal teleur, God nooit. Ga groots dromen en verwachten. Jouw ontdekkingsreis naar Gods pure liefdevolle Vaderhart gaat heel erg leuk zijn. Ik moedig je aan!

Jij bent zelf een bron van inspiratie!

En jij, die God al kent als de allerliefste Papa ever, ik hoop dat ik jou mag inspireren en motiveren om nóg meer naar Hem te kijken en om moedig en vreugdevol jouw leven met Jezus te leven. De wereld schreeuwt om redding en jij bent dé schakel tussen God en de mensen om jou heen: familie, vrienden, collega’s en mensen die ogenschijnlijk toevallig jouw pad kruisen. Wees dapper en deel vrijmoedig van datgene dat Jezus jou gegeven heeft. En is een gesprek over God lastig, stuur mensen gerust een berichtje met een link naar één van mijn blogs, een gave preek of een mooi lied waarvan jij voelt dat ze het kunnen gebruiken. Mensen kunnen het je niet kwalijk nemen dat je van ze houdt…

Liefs en zegen!
Mariëlla

Mocht je nu denken, wat heb jij met leeuwen en schapen? In de Bijbel staat de Leeuw (van Juda) beeld voor Jezus nu, het Lam (Gods) voor Jezus als offer voor redding van de mensen en de schapen voor de mensen zelf. Daarom 🙂

En ben je nieuwsgierig naar waarom ik nu juist deze website gestart ben? Check dan zeker mijn blog ‘Iets nieuws‘. Het is een bijzonder verhaal.