Het is HOOG tijd dat de kerk van Jezus opstaat!

BAM! 🔥👊 Eindelijk een club mensen, die luid en duidelijk korte metten maakt met de LEUGEN dat Christenen maar eindeloos gehoorzaam moeten zijn aan de overheid!

Waar de overheid Gods principes en wetten met voeten treedt, zou je als Christen DIRECT moeten willen stoppen met volgen. Waar de overheid kerkleiders opdraagt hoe zij ‘het lichaam van Christus’ (de kerk) moeten runnen, waar de overheid ouders opdraagt hoe zij hun gezin moeten runnen, stappen zij óver de grenzen heen van het leiderschap dat God hen ooit toebedeeld heeft. Volgen is dan niet langer Gods wil.

Als kerk van Jezus zijn we geroepen om boven alles en iedereen, Jezus te volgen in woord en daad. Na bijna 2 jaar van Online en Zoom kerken is echter overduidelijk geworden dat we ons als Christenen nog veel teveel hebben willen conformeren aan de wereld. Of de reden naïviteit is, een gebrek aan leiderschap, moed of daadkracht. Dat laat ik even in het midden. Het is in ieder geval waanzin!

De Bijbel vertelt ons duidelijk dat we als Christen en als kerk van Jezus vervolging kunnen verwachten. Dat is niet om ons bang te maken, maar zodat we ons daarop voor kunnen bereiden; zodat de kerk mensen kan leren niet onder een steen weg te duiken, maar juist hoe stand te houden middenin deze vervolging.

Dus, hoe staat het met jouw voorbereidingen? Gaan we vanaf 1 januari 2022 nog door met braaf pootjes geven als Den Haag ‘zit en af!’ roept? Blijven we alles doen om vervolging te vermijden en laten we die paar moedige kerken, die wél open zijn gebleven, in hun eentje alle klappen opvangen? Of gaan we ons verenigen en allemaal achter Jezus aan? We kunnen blijven praten over ‘de grote opwekking’ die aanstaande is, maar is het geen beter plan om te stoppen met hem tegenhouden?

Als je leeft in de tijd van nu, ben je ook gemaakt voor de tijd van nu. Je bent bedoeld om een strijder te zijn voor Gods koninkrijk, niet onder de indruk van de duisternis. Je hebt een heel pakket aan talenten, gaven van de Geest en beloftes van God ontvangen om gelukkig te kunnen zijn te midden van chaos, om boven wereldse omstandigheden te kunnen leven, om stand te kunnen houden tegen verdrukking en om succesvol te kunnen zijn in wat God je vraagt om te doen voor Hem. Als God vóór jou is, wat is dan nog het probleem?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.