MEER WETEN?

Met wat voor ogen je ook naar de wereld kijkt of gekeken hebt, je zult merken dat je wereldbeeld totaal gaat veranderen als je Jezus leert kennen. Je gaat anders naar het leven kijken, naar mensen en zeker ook naar jezelf. Veel oude ‘waarheden’ gaan scheurtjes vertonen en het onmogelijke blijkt ineens waar te zijn. Verbazing of eigenlijk meer verbijstering, openbaringen, ontzag, nieuwe inzichten, intense gevoelens, dankbaarheid en vooral heel erg veel vragen. Dat typeerde en typeert nog altijd mijn leven als Christen. Aha-momenten all over the place… never a dull moment!

God biedt nieuwe perspectieven

Waar ik de wereld in mijn ‘oude leven’ bekeek vanuit mijzelf – vanuit mijn situatie, mijn mening, mijn angsten, mijn verwachtingen – merk ik dat ik nu steeds meer een ‘helicopter view’ krijg en de wereld ga bekijken vanuit Gods perspectief. En ik kan je zeggen: dat is behoorlijk anders! Groundbreaking and earthshaking, to say the least. God is voor mensen ondoorgrondelijk. Zeker zo lang we hier nog op aarde leven, zullen er altijd vragen blijven bestaan. Iedere keer als jij denkt: “Nu snap ik het!” dan blijkt er weer een diepere laag te zijn om te ontdekken. Leven met Jezus is gewoon één groot avontuur. Ik was al áán, maar ik merk dat ik er steeds harder van ga stuiteren.

En nu???

Als leven met Jezus nieuw is voor jou, dan kunnen er zoveel vraagtekens zijn dat je niet weet waar je moet beginnen. Wat nu?? Dan help ik je graag een stukje op weg. Ik heb een aantal onderwerpen geselecteerd waarvan ik hoop dat ze je helpen en richting geven. En mocht je behoefte hebben aan een extra steuntje in de rug, mis je een onderwerp of heb je geen idee waar je met je vragen terecht kan? Mail me dan! Als het mogelijk is, help of verwijs ik je graag verder.

typmachine

Help jij mij ook een stukje op weg?

Ik ben bezig met het schrijven van een boek; een boek speciaal voor mensen die geen idee hebben wie, hoe, wat of waar Jezus is. “Jezus? Dat is toch ‘iets’ voor mensen die het een beetje moeilijk hebben en steun nodig hebben?!” Nou dàt dus. Iets met de klok en de klepel… Er is geen mens ter wereld waarover zoveel onbewuste onwaarheden en bewuste leugens worden verspreid als over Jezus. En wat je hoort en leest over Jezus bepaalt uiteindelijk mede wat je gelooft en of je je hart aan Hem geeft of niet. Die keuze is van levensbelang, want jouw eeuwigheid hangt er vanaf. Belangrijk om goed geïnformeerd te zijn dus.

Mijn vragen aan jou

Ken jij Jezus nog niet persoonlijk, maar loop jij wel rond met vragen over het bestaan van God? Welke zijn dat? Waar ben je nieuwsgierig naar? Heb jij een bepaald beeld van God waardoor geloven in Hem voor jou niet erg aantrekkelijk lijkt? Of heb jij redenen om te geloven dat God niet kan bestaan? Wat het ook is dat tussen jou en God in staat, ik wil het heel graag weten!

Of ben je nu inmiddels Christen, maar herinner je je nog de vragen en vooroordelen die je vroeger had? “Als God bestaat, hoe zit dit en dat dan? Mensen zeggen dit en dat over God, maar dat is toch raar? Als er een God zou bestaan, zou er toch geen oorlog zijn?” Al die vragen en veronderstellingen, ik ben er naar op zoek!

Wil jij mij helpen om met jouw input dit boek nog completer te maken? Mail me dan. Dank je wel alvast!