Jaaaaaaa, dit zijn de wonderen!

“En hen die geloofd zullen hebben, zullen deze tekenen volgen: … op zieken zullen zij de handen opleggen en zij zullen gezond worden.”
(Markus 16:18)

Als je gelooft dat Gods woord waar is en dat God niet liegen kan, dan kan je de Bijbelteksten die over genezing gaan, niet uit je Bijbel scheuren en aan de kant gooien.

God wil dat alle mensen gezond worden. Punt! Hij wil dat Zijn kinderen gezond zijn en dat ongelovigen door hun genezing heen gaan zien wie Hij is. Geen betere reclame voor God dan verlossing van een lijf wat 24/7 jammert van ellende.

Wat echter heel belangrijk is om je te gaan realiseren, is dat God niet aan zet is. Alles is namelijk al volbracht. Jezus heeft aan het kruis alle ziekte al overwonnen en ONS de autoriteit gegeven om over ziekte te heersen. Ga dus niet bidden: “Lieve God, wilt u alstublieft tante Nel genezen?” Waarom zou je een vraag stellen, waarop je het antwoord al kent? Namelijk: “Ja, Ik wil het.”

Als je actie in de tent wil en mensen genezen wil zien worden, dan zal jij met je eigen handen moeten gaan wapperen. God geeft niet een paar enthousiastelingen een genezingsbediening. Nee, Hij heeft ons ALLEMAAL de autoriteit gegeven om ziekte weg te sturen in Jezus’ naam.

Deze getuigenis en onderstaand filmpje (beiden van dezelfde genezingsdienst) zijn daarom zeer zeker géén demonstratie van Tom’s persoonlijke genezingsgaven. Nee, hij vertelt en demonstreert alleen wat jij óók kan en nu waarschijnlijk nog niet doet. Hij hoopt dat het resultaat van zijn enthousiasme voor het Evangelie, namelijk dat zieken genezen, jou motiveert om ook in Jezus’ voetstappen te gaan wandelen. Tom doet niets wat jij niet kan. Sterker nog: Jezus deed geen wonderen die jij niet kan doen vanuit de kracht van Zijn Geest.

En geneest iedereen al door handoplegging. Nee! En wat dan nog? Het succesrecept is dat hoe meer jij groeit in geloof en in wie jij bent IN CHRISTUS, hoe meer jij de stem van ‘kan ik niet en er gebeurt toch niets’ leert negeren en hoe meer jij je ene voet voor de ander zet in de richting van zieken, hoe meer mensen zullen genezen. Als jij wonderen wil zien, dan zal je moeten gaan handelen. Veel moeilijker gaat het niet worden……. leuker wel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.