Welkom

Van harte welkom!

 

Gaaf dat je een kijkje komt nemen op mijn website en dat ik een stukje van mijn leven met Jezus met jou mag delen. Het is een eer!

 

In 2015 heb ik Jezus leren kennen en dat is hét keerpunt in mijn leven geweest. Voor geen goud zou ik terug willen naar momenten van voor die tijd, hoe dierbaar ook. De nauwe verbondenheid met een Liefde groter dan ik ooit kan beseffen, is mind blowing, helend, troostend, verbindend en opbouwend. Jezus is mijn Redder, mijn Held, mijn grote Broer, mijn grote Voorbeeld en het Centrum van mijn bestaan. Nothing beats Jesus!

 

Ik ben zó geraakt door Gods onvoorwaardelijke liefde voor mij! Wetende dat ik er van tijd tot tijd echt een puinhoop van maak, bewust of onbewust, heeft Hij het liefste wat Hij had, Zijn eigen Zoon Jezus gegeven om mij uit mijn doodse bestaan te redden, om mij terug thuis te halen, om mij leven in overvloed te geven. Dit alles zou ik met mijn eigen wil, doorzettingsvermogen en spierballen zelf nooit voor elkaar zou kunnen krijgen.

 

Mijn verlangen is dat je door het lezen van alle artikelen, blogs en informatie op mijn website bemoedigd, geïnspireerd en nieuwsgierig wordt naar wie Jezus is en naar Zijn hart voor jou. Je bent on-voor-waar-de-lijk geliefd! Wat je ook denkt, voelt of doet – verleden, heden en toekomst – het is Jezus hart is om jou thuis te halen bij jouw Hemelse Papa en om je steeds dieper te laten wortelen in het weten dat je geliefd, vergeven en meer dan genoeg bent.

 

Als je Jezus nog niet kent, hoop ik dat Hij je door mijn woorden heen zal verleiden om naar Hem op zoek te gaan. Iedereen die Hem zoekt, zál vinden en dus ook jij ook! Het feit dat je dit nu leest, is al zo’n fantastische eerste stap. Ga op avontuur, stap voor stap, no pressure, wees nieuwsgierig en vooral ook lief voor jezelf.

 

Misschien ken je God al wel, maar niet als de liefhebbende Papa die Hij is. Wellicht is je geleerd dat God een strenge man is, een straffende Vader en een meedogenloze Rechter. Helaas zijn wij mensen door onze sterke neiging tot het maken van fouten niet altijd een goede vertegenwoordiging van Gods liefde. Laat je door het gedrag van mensen dan ook niet verleiden om te berusten in het idee dat God niet van je houdt of dat je voor Hem niet goed genoeg bent. Allemaal leugens! Ga groots dromen en verwachten. God stelt nooit teleur! Jouw ontdekkingsreis naar Gods Vaderhart gaat heel erg leuk worden.

 

En jij, die God al kent als Hemelse Papa en genadevolle God, ik hoop dat ik je mag inspireren en motiveren om nog meer naar Hem te kijken en om moedig, met vreugde en geleid door Gods Geest jouw weg te gaan met Jezus. De wereld schreeuwt om redding en jij bent de schakel tussen God en de mensen om jou heen. God heeft jouw hulp nodig om mensen te bereiken die Hem nog niet kennen. God wil door jou heen uitreiken naar jouw familie, vrienden en collega’s; naar mensen die jouw pad kruisen. Wees dapper, vrijmoedig en deel uit van Gods waarheid, Zijn liefde en jouw tijd en aandacht. Deze website is een onderdeel van mijn weg met God, maar ook jij beschikt over bijzondere, misschien nog verborgen gaven en talenten waar de wereld op zit te wachten. Het leven met God is zo leuk. Geniet ervan!

 

Liefs en zegen!

Mariëlla