Aanbidding is mijn redding

Aanbidding is mijn redding

Wat een krachtig nummer, Victory is Yours! Jezus is overwinnaar!
Er komen vandaag de dag zoveel giftige pijlen op ons af. Er zijn zoveel situaties die wankelen. De economie en het financiële systeem wankelen. De politiek en wereldmachten wankelen. Huwelijken en vriendschappen zijn vandaag hot en morgen kan het zomaar anders zijn. Vandaag heb je een baan en morgen floeps…. oh toch niet. Mensen takelen af, worden ziek en dokters hebben geen antwoord meer. Het meeste wat tegen ons is, situaties die in ons nadeel (dreigen te) keren, zie je niet aankomen. Het is een oneerlijke strijd die we zeker en genadeloos verliezen, tenzij….

In aanbidding van God strijden we met onzichtbare wapens. Alle vijanden gáán op hun knieën als we opstaan in aanbidding. Het kan lijken als een liedje zingen met de handjes omhoog, maar dat is allemaal schijn. We zijn als een klein meisje wat vol vertrouwen en vragend haar handen in de lucht steekt om door haar Vader opgetild te worden. Als Papa haar optilt, is ze én veilig én ze is verheven boven alles wat haar lastig kan vallen. Ze vertrouwt op de kracht en liefde van haar Papa; Hij is de sterkste, de liefste en de machtigste van het hele universum. Iedereen met negatieve bedoelingen die in de buurt durft te komen, krijgt daar heel veel spijt van.

Als aanklacht, strijd, aanval, ellende en de dagelijkse stress jouw leven lijken te overspoelen, is het meest effectieve en voor jezelf het meest liefdevolle wat je kunt doen, je overgeven aan Gods redding. Je mag wachten totdat je de Bijbel van a tot z gelezen hebt, je mag wachten totdat iets of iemand je ooit weet te overtuigen, je mag wachten totdat je totaal wanhopig en verloren bent, maar hoe eerder je handen in overgave omhoog gaan, hoe meer verdriet en pijn je bespaard blijven.

Aanbidding is als met je vingers als een stekker inprikken in Gods aanwezigheid. Verbinding met God geeft energie, gaat knetteren en maakt dat er een machtig mechanisme in werking treedt om jou boven je vijanden uit te tillen. Gods machtige hand maait ALLE vijanden, bezwaren, uitdagingen en problemen van tafel. Alles en iedereen die aan mij komt, gaat een directe strijd aan met God en delft het onderspit. They won’t know what hit them as they don’t see…

Jezus is overwinnaar, overal en altijd. Hoe Hij ook bespot, genegeerd, aangevallen of niet serieus genomen wordt, Jezus is on-wan-kel-baar. Wat de hel ook voor ellende over de wereld uitstort, hoe de duivel ook mensen aanzet om de slechtste versie van zichzelf te worden, ik roep God aan in aanbidding. Hij redt altijd, overal en iedereen die gered wil worden. De strijd is van Hem, de overwinning is van Hem en omdat Hij gek op mij is, zit ik eerste rang om daar de vruchten van te plukken. Hallelujah!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.