Spreading love

Christmas is all about spreading love

De boodschap van Kerstmis gaat over het verspreiden van ❤️❤️❤️. Dat zal iedereen met een zwak voor de moves van Robert ‘All you need is love’ ten Brink en gezellige kerstdinertjes met familie en vrienden direct beamen. Kan jij je voorstellen dat er een veel grotere ❤️❤️❤️ is waarnaast deze tv-liefde verbleekt?

De ❤️❤️❤️ die wij kennen, heeft altijd een grens en is vaak egoïstisch. Er zitten altijd mitsen en maren aan vast. Je houdt van iemand, omdat je het zo gezellig hebt samen, omdat iemand je zo’n goed gevoel geeft, omdat iemand zo lief voor je is en zo goed voor je zorgt. Niks mis mee, maar meer liefhebben dan ‘voorwaardelijk’ kunnen we als mens gewoonweg niet.

Onvoorwaardelijke ❤️❤️❤️ daarentegen is grenzeloos in goedheid. Hij verzorgt, beschermt, troost, bemoedigt, zegent, redt, betaalt, verhoogt, geneest, vergoedt, heeft lief …. onzelfzuchtig, mateloos, in overvloed, zonder er rekening mee te houden of jij het verdient, of je aardig genoeg bent, of je genoeg hebt gepresteerd en of je motieven wel nobel zijn.

Deze ❤️❤️❤️ draagt de naam ‘Jezus’ en kwam zo’n 2018 jaar geleden als een klein baby’tje in deze wereld. Een kindje ogenschijnlijk niet anders als alle andere kindjes, maar Hij zou blijken een enorme roeping te hebben op Zijn leven. Hij kwam speciaal voor jou om je de weg te wijzen uit de duisternis naar Gods Licht. Gods ❤️❤️❤️ doet geen kwaad, oordeelt niet, straft niet en kan alles wat ‘mis’ is op bovennatuurlijke wijze ten goede keren.

Ik bid dat jij deze Kerst Zijn licht en ❤️❤️❤️ mag ervaren als nooit tevoren; het Licht dat je kracht geeft om meer dan een overwinnaar te zijn in het leven. Het Licht dat je écht helpt om op te staan uit welke tegenslag dan ook.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.