Even een reality check…

Oh, wat ben ik vreselijk naïef geweest! En wat heb ik véél moeten schakelen de afgelopen maanden, en ben ik nog steeds aan het schakelen om wat ik geloof terug in lijn te krijgen met wat de Bijbel zegt. Er is zo, zo, zó ontzettend veel mis in het lichaam van Christus.

Hieronder een video met een indringende boodschap van pastor Michael Koulianos van ‘Jesus Image’. Ik raad je aan om zeker de eerste 12 minuten eens rustig te bekijken, het op je in te laten werken en zo nodig andere keuzes te gaan maken. Jezus is de Enige waar we achteraan zouden moeten willen rennen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.