Ik schaam me niet

Voor een ieder die het nodig heeft om vandaag hieraan herinnerd te worden:

“Ik schaam mij niet voor het Evangelie van Christus, want het is de KRACHT VAN GOD tot zaligmaking [redding, bevrijding, genezing…] voor IEDER DIE GELOOFT…”
(Romeinen 1:16)

De wereld wil ons laten geloven dat wij Christenen ‘die gekkies’ zijn, die zo zwak of dwaas zijn dat we een denkbeeldig vriendje nodig hebben om overeind te blijven.

Ha, gek? Ja, gek op Mijn hemelse Vader. Dat ben ik zeker. Maar me schamen, bijvoorbeeld omdat ik anders ben? Dat doe ik niet meer. Schaamte houd je namelijk terug en maakt je geloof krachteloos, terwijl de waarheid juist bedoeld is om ons vrij te maken.

Laat je dus niet verleiden om je te conformeren aan onze gevallen wereld met zijn zelfvernietigende systemen. Laat je niet verleiden om God naar de kantlijn van je leven te moffelen. De kracht van de Allerhoogste kan namelijk pas ongehinderd Zijn werk doen in en om ons heen als we Hem zonder terughouden op de absoluut 1e plaats zetten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.