Mijn leven met Jezus’ nu ook op YouTube!

Er zijn helaas nog heel veel mensen die geen idee hebben van wie Jezus is en wat ze met Hem aan moeten. De conclusie ‘Hem heb ik dus niet nodig’ wordt vaak snel gemaakt, maar eigenlijk is er gewoon een groot gebrek aan kennis. Hoe kan je Jezus namelijk op de juiste waarde schatten als je de betekenis van Zijn lijden en dood helemaal niet of niet helemaal snapt?

Als je Jezus aan de kant schuift en vooral je eigenwijsheid en je eigen neus volgt in plaats van Hem, dan ben je als iemand die op een hoogte van 10.000 voet uit een vliegtuig springt, met zijn armen begint te flapperen en vertrouwt op zijn eigen kracht en inzicht om veilig beneden te komen. Dat dat niet zo veel later gruwelijk mis zal gaan, dat snappen we allemaal wel. Had deze persoon de risico’s wél goed ingeschat en had hij de juiste voorzorgsmaatregelen getroffen (lees: een parachute aangedaan), dan was hij gewoon in leven gebleven.

Zoals een parachute niet voor watjes of zwakkelingen is, maar juist voor wijze mensen die goed nagedacht hebben over hoe veilig van A naar B te geraken, zo is het ook met Jezus. Je koppie uit het zand trekken, stoppen met vertrouwen op je eigen geflapper en Hem volgen om veilig door de eeuwigheid heen te manoeuvreren, is de meest slimme actie die je ooit in je leven zal kunnen maken. Je hebt Jezus net als ieder ander mens, keihard nodig!

Om jou nu te helpen om dit alles beter te kunnen begrijpen, heb ik gisteren 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙚𝙚𝙧𝙨𝙩𝙚 𝙔𝙤𝙪𝙏𝙪𝙗𝙚-𝙫𝙞𝙙𝙚𝙤 opgenomen (een avontuur op zich kan ik je melden). In deze video leg ik aan de hand van 3 cirkels schematisch uit wat het Evangelie (dat is: het goede nieuws) van Jezus precies inhoudt.

Ik bid dat deze video jou tot zegen zal zijn. En wil je mij meehelpen om te zorgen dat meer mensen deze boodschap op het wereldwijde web gevonden krijgen? Like en deel deze post én de video dan. Iedereen heeft Jezus namelijk keihard nodig.

Gods zegen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.