Totale verwarring

Een op dit moment heel duidelijk gevolg van een samenleving die los van God leeft, is de totale identiteits- en genderverwarring die – bedekt met een ‘alles is liefde’ deken – als een plaag over de wereld gaat. Mijn hart breekt bij het zien hoe, door de duivel aangewakkerde propaganda, mensen met ‘zachte’ hand aanmoedigt te geloven dat ze zijn wat ze denken, dat ze zijn wat ze voelen of dat ze zijn wat ze doen. Of zelfs – kan het nog erger? – dat ze kunnen kiezen wie ze zijn.

Het is enorm verdrietig om te zien hoe mensen die zó worstelen met zichzelf en dus keihard hulp nodig hebben, veelal uit onwetendheid precies de verkeerde kant op ‘geholpen’ worden. Wat de wereld liefde noemt, is namelijk helemaal geen liefde. Dat daarmee hun persoonlijke problemen alleen maar nóg erger worden en ze op een bepaald moment echt de wanhoop nabij kunnen zijn, wordt door de buitenwereld meestal niet gezien of erkent. Extra schrijnend is het dat daarbij de weg naar de enige Oplossing vaak ook nog eens geblokkeerd en gedemoniseerd wordt. Wat we ‘liefde en acceptatie’ noemen is eigenlijk mensonterend. Het houdt totaal onnodig zoveel geestelijke lijden in stand.

Hoe graag we het ook zouden willen, geestelijke problemen KUNNEN NIET overwonnen worden met menselijke oplossingen. Maar er is gelukkig hoop. Er is altijd hoop! Er is een manier om een einde te maken aan ALLE verwarring en problemen rondom identiteit. Er is een manier om te ontdekken wie je écht bent, welke van je gedachten waarheid zijn, welke emoties legitiem en – ook zeker niet onbelangrijk – wat je vooral direct je leven uit zou moeten schoppen voordat het een duivels werk doet in je ziel. En dat is in de armen van Jezus rennen. Dat is de enige plek waar je zal gaan ontdekken wie je echt bent.

Als jij je bij Jezus meldt, brengt Hij jou uit genade terug bij je Vader, bij jouw roots, bij jouw oorspronkelijke ontwerp. Jezus blaast je nieuw leven in, herstelt, geneest, bevrijdt en helpt je om in iedere crisis een glorieuze overwinning te behalen. Heel dichtbij Jezus is dan ook de enige plek waar jij zielsgelukkig kan zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.