De allermooiste versie van ons

De allerbeste en allermooiste versie van mij (en jou!) is diegene die volledig leeft in lijn met Gods wil en Woord. En dat kan ik alleen doen, ik kan alleen in het volle Licht wandelen, als ik VOLLEDIG vertrouw op de liefde en genade van Jezus Christus.

Op ALLE gebieden in mijn leven waar ik Hem nog niet vertrouw, leun ik automatisch nog op mijzelf. ALLE gebieden waar ik Jezus nog geen Heer laat zijn, laat ik (vaak onbewust) de wereld binnen komen waar de duivel druk bezig is om zijn agenda in te masseren. Zonder de HEERschappij en bescherming van Jezus is daar geen ontsnappen aan.

Je niet overgeven aan Gods wil, gaat dan ook altijd ten koste van jouzelf; van de allerbeste en allermooiste versie van jou. Ook al denk je dat wat je doet onschuldig is en voelt het zo fijn, laat je niet misleiden of verleiden. Loop niet (opnieuw) in de valstrikken van de vijand. Zet al je focus op Jezus. Wijk niet een beetje naar links of twee stapjes naar rechts. Keer niet om en draal niet, maar ga RECHT achter Hem aan!

“Dit is wat wij Hem hebben horen verkondigen en wat we u verkondigen: God is Licht, er is in Hem geen spoor van duisternis. Als we zeggen dat we met Hem verbonden zijn terwijl we onze [eigen] weg in het duister gaan, liegen we en leven we niet volgens de waarheid. Maar gaan we onze weg in het licht, zoals Hijzelf in het licht is, dan zijn we met elkaar verbonden en reinigt het bloed van Jezus, Zijn Zoon, ons van alle zonde.”
(1 Johannes 1:5-7)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.