tik tak

Tik tak tik tak

De wereld wordt donkerder en donkerder en mensen daardoor wanhopiger, depressiever, machtelozer, agressiever, dommer en blinder van ooit. Maar Hallelujah, over Gods kinderen schijnt de luister van de Heer.

Dwars door alle duisternis heen is Zijn Licht machtig aan het doorbreken. Yes, het wordt zichtbaar! Zondaren gaan genadeloos hun zelfverkozen ondergang tegemoet, maar wie OP TIJD zijn handen opheft naar de Heer, zal gered worden en leven hebben tot in eeuwigheid. Wát een glorieuze tijd om in te leven!

“Welnu dan, laten ook wij, nu wij door zo’n menigte van getuigen omringd worden, afleggen alle last en de zonde, die ons zo gemakkelijk verstrikt. En laten wij met volharding de wedloop lopen die voor ons ligt, terwijl wij het oog gericht houden op Jezus, de Leidsman en Voleinder van het geloof… Want let toch scherp op Hem … opdat u niet verzwakt en bezwijkt in uw zielen.”
(Hebreeën 12:1-3)

Er is weliswaar verdrukking, vervolging, verleiding en getouwtrek om zielen, maar wie stand houdt tot het einde en zijn ogen op Jezus gericht houdt, wacht een eeuwige beloning.

De klok tikt

De tijd is echt nog maar kort, dus weet:
Dit is niet het moment om je kop in het zand te steken.
Dit is niet het moment voor een winterslaap.
Dit is niet het moment om te verslappen of te flierefluiten en je eigen zin te doen.
Je kan het je NIET veroorloven!

Dit is de tijd om meer dan ooit alert en wakker te zijn. Er is een strijd gaande om jouw ziel; of je nu nog in de wereld leeft of dat je jezelf al een kind van God waant. Verkoop je ziel NIET (alsnog) aan de duivel!

Leef ook niet langer voor jezelf. Sterf aan jezelf, bekeer je van ‘ik ik ik’’. Jezus heeft ALLES opgegeven voor jou en het is dus hoog tijd om hetzelfde ook voor Hem te doen. Werp alle ballast, smoesjes en andere nonsens aan de kant en loop jouw wedloop!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.