Waar begin jij je dag mee?

Met jezelf, met je drukke agenda… of met Jezus?

Ik weet hoe verleidelijk de neiging is om direct te gaan rennen of je kop in het zand te steken, maar de enige plek waar je werkelijk haalt wat je nodig hebt, is aan de voeten van Jezus.
Ja, mijn hoofd protesteert nog regelmatig (Tis nog zo vroeg. Dit kan straks toch ook, of morgen… Ik moet echt eerst even…). Ja, mijn plannen om iedere ochtend met Jezus te beginnen, liggen flink onder druk. Er is er per slot van rekening eentje die alles uit de kast trekt om mijn Power Boost ’s ochtend te voorkomen. En hij kan nog heel overtuigend zijn. Maar hij krijgt van mij niet het laatste woord.

En dus, waar begin jij je dag mee? Hoe groter Jezus wordt (d.w.z. hoe meer jij ’s ochtends vroeg je bewustzijn al vult met Zijn grootsheid), hoe kleiner en onbelangrijker jouw uitdagingen in je hoofd en hart worden (hoe groot, heftig of in-your-face ze in het natuurlijke ook zijn…) en hoe groter je geloof dat Jezus de vloer aan zal vegen met alles en iedereen, die het een goed plan vond om zijn of haar pijlen op jou te richten.

Nog niet begonnen met Jezus vanochtend? Dan is deze van Red Rock Worship een heeeeeele lekkere. Een hemelse reset van 20 minuten. Enjoy!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.